Augustus1999
nummer nul | piloot
Krijg de hik

BREENweef
iMac: Redeloos

De marketingafdeling van Apple is vast heel blij met de iMac. Nog nooit is er een computer geweest die zo gemakkelijk te verkopen is. De iMac heeft namelijk geen enkel nadeel.

De iMac is de mooiste computer ooit gemaakt. Bevalt blauw, de standaard kleur, je niet, dan kun je nog altijd kiezen tussen oranje, paars, groen en rood. Als je niet blij bent met het design van dit siloconen juweeltje, dan kun je hem (haar?) nog altijd opsieren met een leuk bloemenvaasje aan de zijkant.

De meest geavanceerde en handige toepassing van deze computer bevindt zich voorop. Hier vind je een inklapbare koffiebekerhouder! Let wel goed op dat je hem niet dicht doet als je wegwerpbekertje nog vol koffie zit.

Je wilt toch geen koffievlekken op je iMac?

Lege bekertjes kunnen makkelijk geplet worden, dankzij het supersterke, met platina versterkte, mechanisme dat in de computer is ingebouwd. Geen koffiebekertje is veilig voor de electronische kaken van de iMac! :) iMac

Naast het afvalprobleem lost dit wonder der techniek ook het "Windhoos-dillemma" op. Als het op personal computers aan komt, is Bill's wil helaas wet. Het overschakelen van Windows naar het MacOS is niet zo groot: Microsoft heeft het schaamteloos gejat van Apple. Maar voor mensen die geen nieuwe software willen kopen, downloaden of kopiŽren bestaat er de mogelijkheid om Windows95 op de iMac te installeren.

Het staat wel gelijk aan het draaien van deathmetal op het Sint Pietersplein, maar het is wel gemakkelijk! Bovendien kun je, om de schijn op te houden, dankzij desktop themes heel gemakkelijk je PC op een Mac laten lijken.

Kortom: het NIET kopen van een iMac is redeloos.
Stop deze redeloosheid! Koop een iMac!

PS: iMac spreek je uit als "Aaai-mek" niet als "Aaai-mak" of "Ie-mak".


Copyright Bjorn Franke 1999

breenweef
Y2K: Geen probleem
USEgrot
HTML-shirt
iMac
Een frisse plee

topzoveel
Muziekintro's
Tarantino-films

e-zel
HTML-code
Teeth me!
360degrees
4tX
Dwaallichten


Word lid!

linksrechts
OfficiŽle site
Imaccentral
Primafoon